Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Pozivamo vas da učestvujete na vebinaru koji će se održati 10. maja, u 11:00 preko Zoom platforme, u okviru kojeg će PUZZLE projekat organizovati demo sesiju i vebinar da bi potencijalnim kandidatima pružio pregled šta je PUZZLE Marketplace, kako mogu imati koristi od njega i savete kako da se prijave na Poziv za dodelu ugovora o validaciji i testiranju cybersecurity marketplace-a u vrednosti od €10.000 namenjen SMEs&MEs i cybersecurity vendorima.

Pridružite se vebiraru i saznajte više o PUZZLE projektu https://puzzle-h2020.com/press-releases/puzzle-validation-contracts-call-of-e10-000-is-launched/

Dobićete informacije o samom pozivu, kome je namenjen, kako da znate da li možete da učestvujete i da iz prve ruke dobijete praktične informacije o otvorenom pozivu koji traje do 31. maja 2022.
Na vebinaru će te upoznati PUZZLE tim i imaćete priliku da postavite pitanja i razrešite svoje nedoumice sa predstavnicima konzorcijuma PUZZLE: Vojvođanski ICT klaster (Srbija), UBITECH (Grčka), Evropska digitalna MSP alijansa (Belgija).

Link za registraciju: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkfumopj0pGNdMo02DRs_rt1jswN9PpVE0
Prijave za sastanke biće otvorene do ponedeljka, 9. maja. Nakon registracije, dobićete e-poruku sa potvrdom koja sadrži informacije o pridruživanju vebinaru.

 

Dobrodošli!