„Agile in IT & Beyond“ konferencija, Beograd 17 – 18. novembar 2022

„Agile in IT & Beyond“ konferencija, Beograd 17 – 18. novembar 2022

 

Regional Scrum Gathering u organizaciji edukativnog centra Agile Serbia, predstavlja najveći događaj ovog tipa u SEE regionu.

Agile Serbia od 2016. godine organizuje konferencije, a ovog puta u partnerstvu sa globalnom Scrum Alliance-om, čiji je REA član (Registred Educational Ally). Prošlogodišnju konferenciju posetilo je preko 500 učesnika iz 12 evropskih zemalja. Ovim je konferencija svrstana u evropski brend, prepoznatljiv posebno u IT industriji, u kojoj je primena agilnih okvira najzastupljenija.

Međutim, naziv konferencije “Agile in IT &Beyond ”, kao i sadržaj ovogodišnje konferencije, govore da ne postoje granice u agile primeni i da može biti podjednako dobro rešenje u praksi, bilo da se bavite proizvodnim ili projektnim menadžmentom u FMCG-u, bankarstvu, telekomunikacijama itd.

Ove godine imaćemo predavanja i radionice na tri scene: Main stage, Agile Stage i Workshop stage. Zvezde ovogodišnje konferencije biće svetski poznati predavači, ali i regionalni agilni coach-evi, tako da će ukupno biti preko 35 govornika.

Pridružite se najvećem Agile događaju na Balkanu! Vidimo se 17 – 18 . novembra 2022!

Više informacija putem email-a: scrum@puzzlesoftware.rs ili sajta www.agile-serbia.rs

2022-07-06T12:27:26+00:00