5.edicija konferencije .NET DeveloperDays već u septembru!

5.edicija konferencije .NET DeveloperDays već u septembru!

Programeri, arhitekte i stručnjaci koji primenjuju u svom radu platformu .NET po peti put sastaju se u hali EXPO XXI u Varšavi.

 

Najčuveniji stručnjaci iz IT industrije, čak četiri paralelne tematska dana i četiri predloga celognevnih pre-kona. Sve navedeno se nudi učesnicima .NET DeveloperDays – najveće u celoj Srednjoistočnoj Evropi konferencije na temu platforme .NET.

 

Novosti u organizaciji

Već blizu pet godina na .NET DeveloperDays sastaju se stručnjaci i programeri sa celog sveta. Organizatori svake godine usavršavaju kvalitet događaja i predlažu sve bolja rešenja, koja povećavaju atraktivnost konferencije. Ove godine očekujemo nekoliko spomenutih novosti. Po prvi put sastanci će se održavati paralelno u 4 prostorije. Osim toga organizovana biće zona stručnjaka, u kojoj svaki učesnik konferencije moći će lično porazovarati sa pozvanim ekspertima i pitati o interesantnim pitanjima.

 

Ko će biti govornik na konferenciji?

Za meritornu kvalitetu događaja shodno tradiciji pobrinuće se naši eksperti. Svoje znanje deliće više od 20 predavača sa celog sveta. Organizatori su već objavili prezimena nekih od njih.

Jedna od zvezda konferencije biće Scott Hunter – Director of Program Management u firmi Microsoft. Svakodnevno radi na NET Core, ASP.NET, Entity Framework i internet alatima za Visual Studio. Osim njega očekujemo predavanje Tima Huckaby, kojeg su novine proglasile „pionirom Smart Client revolucije“. Huckaby bavi se oblastima, kao što su: AI, Computer Vision, Machine Learning, AR/MR, & Emerging User Experiences. 35 godina radnog staža proveo je u Mikrosoftu – sarađivao je sa Billom Gatesom i Stevom Ballmerom. Našu binu će još jednom posetiti takođe Gill Clereen (Microsoft Regional Director, Visual Studio MVP), koji na svakodnevnom nivou radi na razvoju mreže i mobilnih uređaja. Osim toga angažovan je kao predavač tokom video obuka na platformi Pluralsight iz oblasti Xamarin tehnologije. Tokom .NET DeveloperDays baš on biće voditelj izlaganja na spomenutu temu.

 

Nastupe takođe: Wouter de Kort, Jiri Cincura, Michael Kaufmann, Christophe Nasarre oraz Alex Thissen.

 

Više od konferencije

U okviru .NET DeveloperDays održaće se takođe celodnevne obuke. 17 septembra Sasha Goldshtein, Daniel Marbach, Neal Ford i Shawn Wildermuth vodiće autorsku radionicu o stručnim oblastima  svog rada. Šta je veoma bitno – za učešće na radionicama obavezna je dodatna prijava, a broj mesta je ograničen.

Na kraju prvog dana konferencije planirana je žurka za sve učesnike.

Sva predavanja tokom cele konferencije biće održana na engleskom jeziku. Obrazac za registraciju i sve informacije su dostupne na internet stranici http://net.developerdays.pl/. Novosti možete pratiti na Fejsbuk profilu Konferencije:  https://www.facebook.com/DeveloperDays/.

 

Organizator događaja je firma DATA MASTER, koja je takođe odgovorna za Cloud DeveloperDays i Join! The Database Conference.

2018-08-10T15:47:06+00:00