Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Kurs sa trenerom Olafom Lewitz-om; CAL sertifikat izdat od strane Scrum Alliance

 

10 – 11. Maj 2021

Jezik tokom kursa: engleski

Agilni lideri se ne bave samo upravljanjem u smislu nekadašnje prakse i sistema rukovođenja. Oni stvaraju nešto drugačije – radna mesta sa kulturom agilnosti i sa agilnim vrednostima, praksama i metrikama. Naučite tehnike liderstva u Agile organizacijama i kako treba raditi na ličnom razvoju da biste postali efikasan Agile Leader na dvodnevnom sertifikovanom kursu agilnog liderstva.

Kako ćete učiti o liderstvu?

Sertifikovani Agile Leadership (CAL) kurs (osnove liderstva/timsko liderstvo) je program zasnovan na obrazovanju i praksi, čiji je cilj razvoj kompetencije i zrelosti Agile-a kako bi se povećala efikasnost lidera u savremenim brzo promenljivim uslovima. Ovaj kurs ima koncept interaktivne radionice, izgrađen oko trodimenzionalnog modela liderstva: upravljanje kontekstom, izgradnja odnosa i rast. Naučićete stvari o vama koje vam ranije nisu bile poznate i dobićete jasnu sliku o tome ko ste i šta želite.

Šta stiču polaznici kursa?

Svi polaznici kursa dobijaju zvaničan CAL sertifikat od Scrum Alliance, krovne globalne organizacije za Scrum framework.  Pored međunarodno priznatog sertifikata, učesnici će naučiti kako da sprovode agilnost u radu i izvan svojih timova, kako bi preuzeli odgovornost za sve veći deo vašeg konteksta. Kurs takođe inspiriše lidere da slede svoju ulogu i da to pokazuju iskreno, verodostojno i potpuno. Nakon odslušanog kursa polaznici će postati i članovi zajednice Agile Serbia & CEE Region.

Kome je ovaj kurs namenjen?

Ovaj kurs je odličan izbor za sve lidere koji podržavaju ili vode komuniciraju sa agilnim timovima, kao što su Scrum Masteri ili Agile treneri. Takođe za sve lidere koji su uključeni u Agile implementaciju u okviru svoje organizacije. Kurs je namenjen svima koji žele ozbiljno da pokrenu promene kako bi inspirirali, katalizirali i poboljšali poslovne rezultate uključujući članove tima i kupce.

 

Detalji:

Datum: 10-11. Maj 2021.

Trajanje: 2 radna dana, 9-17h

Jezik tokom kursa: engleski

Sertifikacija: CAL sertifikat, Scrum Alliance

Trener:  Olaf Lewitz

Early-bird cena: 890€ + PDV

Detalji o kursu: http://www.agile-serbia.rs/course/certified-agile-leadership/

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs