Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Kurs sa trenerom Miljanom Bajićem; A-CSPO sertifikat izdat od strane Scrum Alliance

 

09 – 29. april 2021.

Jezik na kojem se sluša kurs: Engleski

Scrum Product Owner je odgovoran za maksimiziranje vrednosti proizvoda i rada razvojnog tima. Da bi se to postiglo Product Owner preuzima nekoliko uloga, uključujući poslovnog stratega, dizajnera proizvoda, analitičara tržišta, vezu sa kupcima i menadžera projekata. Product Ownership znači usmeravanje procesa razvoja proizvoda ka poslovnom uspehu i zadovoljstvu krajnjeg korisnika. Napredni sertifikacioni Scrum Product Owner kurs (A-CSPO) je za sve one koji žele da se popnu lestvicu više u svojoj karijeri I kvalitetno dopune svoje kvalifikacije.

Kojim temama se bavi kurs?

Product Owner je uloga u Scrum timu koja treba da omogući stvaranje krajnjeg proizvoda. Miljan Bajić će kao virtuoz u treniranju, sa petnaestogodišnjim iskustvom u obukama na različitim korporativnim nivoima, upoznati polaznike kursa sa narednim koracima i otkriti nadograđenu praksu koju iskusni Product Owneri imaju. Ovaj intenzivni petodnevni kurs pripremiće vas da nadogradite ulogu Product Ownera. Naučićete da još kreativnije upravljate stejkholderima, kreirate i dodatno dorađujete Product Backlog, detalje koji se pojavljuju uz stavke predmeta vezanih za Product Backlog ili User Story, uključujući kriterijume prihvatanja i definiciju izvršenja (DoR). I što je najvažnije, pružiće vam se šansa da kroz praktične primere i to od dokazanog profesionalca saznate sve što vam je do sada predstavljalo izazov.

 

Šta stiču polaznici kursa?

Svi polaznici kursa dobijaju zvaničan A-CSPO sertifikat od Scrum Alliance, krovne organizacije za Scrum framework. Saznaće zbog čega zaista dokazani obrasci iz Agilne prakse funkcionišu i koji pristup je pravi nakon što Product Owneri nadograde svoje teorijsko i praktično znanje. Nakon odslušanog kursa svi polaznici postaju (ukoliko već nisu) i članovi zajednice Agile Serbia & CEE Region.

 

Kome je kurs namenjen?

Uloge Product Ownera i A-CSPO kurs su sjajni primeri da Scrum nije samo namenjen programerima. Neophodno je da za sledeći nivo imate CSPO sertifikat i barem godinu dana rada kao Product Owner u delatnosti u kojoj se znanje i kompetencije ove role traže.

 

Detalji:

Datum: 09 – 29. april 2021.

Trajanje: 5 radnih dana, 13.30-16h

Jezik tokom kursa: engleski

Sertifikacija: A-CSPO sertifikat, Scrum Alliance

Sertifikovani Scrum trener: Miljan Bajić

Early-bird cena: 990€ + PDV

Detalji kursa na: http://www.agile-serbia.rs/course/advanced-certified-scrum-product-owner-course-with-miljan-bajic/

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs