Zlatne medalje i prestižno priznanje za Pekaru Ključ, učesnicu projekta Put digitalizacije

Zlatne medalje i prestižno priznanje za Pekaru Ključ, učesnicu projekta Put digitalizacije

Na nedavno održanom  88. Novosadskom sajmu , Pekara Ključ,  jedna od učesnica projekta Put digitalizacije, osvojila je dve zlatne medalje kao i prestižno  priznanje Dr Rozika Vukobratović.  U jakoj konkurenciji od 19 proizvođača i 71 proizvoda, Pekara Ključ je pokazala da njihov spoj tradicije i ljubavi daje  ozbiljne rezultate.

Prestižno priznanje dr Rozika Vukobratović se dodeljuje  za unapređenje tehnoloških procesa nastalih kao rezultat primene savremenih naučnih i stručnih dostignuća , a ne čudi što je otišlo upravo u ruke  vlasnica Pekare Ključ , jer ova mala porodična firma iz Beograda već 18 godina svakodnevno radi na inovaciji svojih proizvoda.

Iskreno posvećeni tome da kvalitet održe na najvišem nivou i prvenstveno time obezbede zadovoljstvo svojih kupaca, ova kompanija takođe dosta  ulaže u unapređenje i digitalizaciju svog poslovanja.

Njihova želja za radom i sticanjem novih znanja i veština dovela ih je i u naš projekat, gde su sa konsultantima uspešno pripremili Strategiju digitalne transformacije a zatim i finansirali jedno od rešenja koje će im pomoci da ubrzaju svoje operativne aktinosti.

Kao učesnici mnogih projekata i inicijativa, ovo preduzeće se pored posvećenosti ističe i po  hrabrosti i disciplini, ali i nameri da stvara isključivo  ručno rađene, prirodne proizvode  bez aditva , konzervansa i vestačkih dodataka.

„Ono što želimo u budućnosti jeste da osluškujući potrebe naših kupaca budemo u prilici da ponudimo  mnogobrojne inovativne proizvode nastale kao spoj nauke, prakse i najkvalitetnijih sirovina,  uz očuvanje visokog kvaliteta, ali i da našim narednim generacijama prenesmo naše iskustvo i znanje“, poručuju iz Pekare Ključ, a mi zaključujemo da zaista imaju recept za uspeh.

Više o Pekari Ključ možete saznati na njihovoj web stranici, dok više informacija o projektu Put digitalizacije možete pogledati ovde.

2021-08-09T11:28:08+00:00