Otpočele prve aktivnosti na projektu Klasteri za grad budućnosti (C2Future)

Otpočele prve aktivnosti na projektu Klasteri za grad budućnosti (C2Future)

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je ICT Net klaster otpočeo prve aktivnosti na projektu Klasteri za grad budućnosti (C2Future). Ovaj projekat je finansiran od strane EU kroz COSME program, a više informacija možete pronaći na klasterskom sajtu.

U toku projekta planirano je mnoštvo aktivnosti: B2B sastanci, izrada kataloga, izrada strategije internacionalizacije, radne grupe,vebinari, kao i  povezivanje sa potencijalnim partnerima na trećim tržištima kao što su SAD, Kanada, Meksiko, Kolumbija i Alžir.

Naš prvi korak na ovom projektu je mapiranje trenutnih kapaciteta kompanija  koje se mogu uključiti u ovaj projekat, pa Vas najlepše molimo da odvojite 15 minuta i popunite upitnik na sledećem linku:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUjnaseApbXlevRcASQbeZh7Q9eVq5HJnYJl01oYywltFj9g/viewform

Odgovarajući na ova pitanja, pružićete nam priliku da bolje razumemo koju vrstu resursa i imovine bismo mogli da mobilišemo kako bismo podržali i poboljšali vašu međunarodnu konkurentnost u okviru međusektorske saradnje.

Kao rezultat ovog upitnika, imaćete pristup bazi podataka o potencijalnim partnerima, strateškim kontaktima, mogućnostima međunarodne saradnje i  podršku na određenim tržištima .

2021-01-19T11:10:28+00:00