Finansijska podrška kompanijama za kupovinu e-commerce rešenja i izradu veb-sajtova

Finansijska podrška kompanijama za kupovinu e-commerce rešenja i izradu veb-sajtova

U okviru projekta “ Digitalization Path“ otvoren je javni poziv za finansijsku podršku kompanijama za kupovinu e-commerce rešenja i izradu veb-sajtova.

Poziv za prijavu je otvoren do 09.10.2020. godine, a detaljnije informacije o samom pozivu i načinu prijave možete naći u nastavku i priloženim dokumentima.

Prijavite se za finansijsku podršku za kupovinu veb lokacija i rešenja za e-trgovinu

 

Projekat „Put digitalizacije“ – finansiran od strane USAID-ovog Projekta ekonomskog razvoja, upravljanja i rasta preduzeća, a sprovodi ga MASIT (Severna Makedonija) u partnerstvu sa STIKK-om (Kosovo) i ICT Netom (Srbija), objavljuje javni poziv za prijave kompanija koje posluju u sektoru poljoprivrede i prerade, laka proizvodnja (odeća i tekstil, prerada drveta) i turizam (eko-turizam, seoski turizam i avanturistički turizam), za finansijsku podršku u nabavci veb stranica ili rešenja za e-trgovinu.

 

Proces prijave za finansijsku podršku za kupovinu veb lokacija i rešenja za e-trgovinu

U okviru projekta, proces prijave otvoren je za sve kompanije iz gore pomenutih sektora i nudiće finansijsku podršku za kupovinu samo za 2 vrste osnovnih IT rešenja: veb lokacije i rešenja za e-trgovinu. Ovaj poziv postavljen je kao odgovor na trenutnu krizu COVID-19 sa kojom se kompanije suočavaju, a koja utiče na značajno smanjenje fizičke prodaje i potrebna su digitalna rešenja za uvođenje ili poboljšanje njihove prodaje na mreži. Primena IT rešenja planirana je za oktobar i novembar 2020.

 

Kompletni poziv potražite na sledećem linku : Poziv za kompanije korisnice

Ovde preuzmite obrazac Izjava interesa :Expression of interest template – Digitalization path project Final v2

2021-01-27T14:52:08+00:00