Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Kurs sa trenerom Petri Heiramo; CSM sertifikat izdat od strane Scrum Alliance

 

13 – 14. April 2021

Jezik tokom kursa: engleski

Uloga Scrum Mastera je da se stara o tome da se procesi u Scrum timu odvijaju nesmetano, pomažući članovima tima i Product Owneru da rade efikasno na dnevnoj bazi. Scrum Master se stara o tome da svi članovi tima razumeju i usvoje Agile principe i vrednosti, da ih podučava i da timu pomogne da postane samo-organizovan.

Kako ćete učiti o Scrumu?

Kroz Scrum teoriju i praksu će vas voditi Petri Heiramo, Agile ekspert i sertifikovani Scrum trener sa više od jedne decenije iskustva u obučavanju Scrum timova na različitim korporativnim nivoima širom sveta. Njegov stil je interaktivan, tako da će vas o Scrum-u učiti kroz dinamične radionice, igre i simulacije. Na kraju kursa ćete razumeti Scrum, Agile i agilnu kulturu, usvojiti nove principe i ideje za rad i primenu u praksi. Razumećete Scrum procese, ulogu Scrum Mastera i bićete potpuno spremni da principe i tehnike o kojima ste učili primenite potpuno u svom okruženju.

Šta stiču polaznici kursa?

Svi polaznici kursa dobijaju zvaničan CSM sertifikat od Scrum Alliance, krovne organizacije za Scrum framework. Pored toga, svi polaznici će naučiti dobre prakse i alate za efektivnu timsku komunikaciju. Takođe, prepoznaće prilike za unapređenje kvaliteta usluge i odnosa prema klijentima. Nakon odslušanog kursa polaznici će postati i članovi zajednice Agile Serbia & CEE Region.

Kome je kurs namenjen?

Sertifikacioni Scrum Master kurs je namenjen svima koji trenutno rade, sarađuju sa Scrum timom ili planiraju da implementiraju Scrum u svoju organizaciju. Odlična prilika za sve Scrum Mastere da unaprede svoje veštine, trenere Scrum timova da steknu nove ideje ili članove timova koji su uključeni u Scrum implementaciju u okviru neke organizacije kako bi poboljšali svoje znanje.

 

Detalji:

Datum: 13 – 14. April 2021.

Trajanje: 2 radna dana, 9-17h

Jezik tokom kursa: engleski

Sertifikacija: CSM sertifikat, Scrum Alliance

Sertifikovani Scrum trener: Petri Heiramo

Early-bird cena: 790€ + PDV

Detalji o kursu: http://www.agile-serbia.rs/course/certified-scrum-master/

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs