Završni online događaj: “Digitalna tranformacija – Ključ uspešnog poslovanja – Rezultati projekta Put digitalizacije”

Završni online događaj: “Digitalna tranformacija – Ključ uspešnog poslovanja – Rezultati projekta Put digitalizacije”

Završni online događaj u okviru projekta “Put digitalizacije” na temu:  “Digitalna tranformacija – Ključ uspešnog poslovanja – Rezultati projekta Put digitalizacije, održaće se online 16. septembra, u organizaciji  MASIT – ICT Privredne komore.

 

Projekat „Put digitalizacije“ – finansiran je od strane USAID-ovog projekta za ekonomski razvoj, upravljanje i rast preduzeća, a sprovode ga MASIT (Severna Makedonija) u partnerstvu sa STIKK-om (Kosovo) i ICT NET-om (Srbija).

U prethodnih petnaest meseci, glavni ciljevi projekta bili su podrška malim i srednjim preduzećima iz ciljanih lanaca vrednosti (sveže i preradjeno voće i povrće, odeća i tekstil, prerada drveta i turizam) iz Severne Makedonije, Kosova i Srbije kroz sledeće aktivnosti:

  1. bolje razumevanje i upoznavanje sa prednostima digitalne transformacije;
  2. analiziranje njihovog trenutnog nivoa digitalne transformacije i kreiranje strategije digitalne transformacije identifikujući i dajući prioritet potrebnim IT rešenjima;
  3. finansijska podrška u procesu kupovine i implementacije IT rešenja u cilju poboljšanja njihovih poslovnih aktivnosti.

 

Tokom ovog događaja predstavićemo Vam prednosti digitalne transformacije kroz priče kompanija  koje su uspešno prošle kroz čitav ciklus projekta “Put digitalizacije”, kao i rezultate projekta.


Očekujemo učesnike iz ICT poslovne zajednice, predstavnike podržanih kompanija  iz regiona (Severna Makedonija, Srbija i Kosovo), predstavnike naših partnera.

Agendu završnog događaja možete preuzeti ovde.


Ukoliko ste zainteresovani za učešće u događaju, Vaše prisustvo potvrdite na
https://docs.google.com/forms/d/1jjGHSd-jfV56ZrAEnrNSnaNXJiEwnQmu19xSVvdx1uI/viewform?edit_requested=true , kako bismo Vam poslali link za učešće na događaju.

 

Događaj će se održati na engleskom jeziku.

 

 

2021-09-07T13:43:28+00:00