Šansa za inovativne ideje – Krenule prijave za startap akcelerator Univerzum!

Šansa za inovativne ideje – Krenule prijave za startap akcelerator Univerzum!

Pozivaju se timovi u svim fazama razvoja inovativnih proizvoda ili usluga, da se prijave za učešće u programu Univerzum. Za sve koji žele da njihova ideja eksplodira na tržištu, poziv je otvoren do 17. novembra!

Iako je domaći startap ekosistem vrlo dinamičan i pruža brojne prilike za razvoj, mnogi timovi ne uspevaju da se izbore sa različitim izazovima i njihova inovativna ideja ne dospeva do tržišta. Baš iz ovog razloga, a kako bi timovima pružili priliku da razviju svoje poslovne prilike uz savremene alate i vrhunske veštine, Univerzitet u Beogradu i kompanija Mozzart pokrenuli su startap akcelerator Univerzum.

Univerzum pruža edukativnu, mentorsku i finansijsku podršku, a sastoji se iz nekoliko pažljivo kreiranih delova. Zahvaljujući timu Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, u programu će učestvovati više od 40 iskusnih mentora i predavača iz zemlje i inostranstva. Od intenzivne Bootcamp obuke, preko akcelerator faze, program vodi učesnike kroz dalji razvoj rešenja do finalnog događaja na kome treba da prikažu svoj pun potencijal investitorima i uvere ih da su spremni za investiciju.

Pored toga, odabranim timovima omogućeno je i šest meseci besplatnog korišćenje coworking prostora u centru Beograda, kao i inicijalna finansijska podrška u iznosu od 25.000 evra.

Čak i nakon završetka programa ne prestaje podrška, jer ulaskom u ALUMNI mrežu odabrani timovi dobijaju mogućnost korišćenja različitih resursa i kontakata.

Svaki deo Univerzuma je pažljivo osmišljen da timovima pruži najbolju podršku, kako bi razvili i realizovali svoje inovativne poslovne prilike i napravili ogroman iskorak u osvajanju tržišta!

Sve informacije, uključujući i formular za prijavu, nalaze se na sajtu univerzum.info.

2021-11-01T11:36:33+00:00 01. 11. 2021|