Otvoren drugi po redu poziv za kompanije kojima je potrebna izrada Strategije digitalne transformacije

Otvoren drugi po redu poziv za kompanije kojima je potrebna izrada Strategije digitalne transformacije

U okviru projekta “ Digitalization Path“ otvoren je drugi po redu javni poziv za kompanije kojima je potrebna izrada Strategije digitalne transformacije.

Poziv za prijavu je otvoren do 31.07.2021. godine, a detaljnije informacije o samom pozivu i načinu prijave možete naći u nastavku i priloženim dokumentima.

Projekat „Put digitalizacije“ – finansiran je od strane USAID-ovog projekta za ekonomski razvoj, upravljanje i rast preduzeća, a sprovode ga MASIT (Severna Makedonija) u partnerstvu sa STIKK-om (Kosovo) i ICT NET-om (Srbija).
Objavljuje se javni poziv za prijave kompanija koje posluju u sektoru poljoprivrede i prerade (sveže i prerađeno voće i povrće), lakoj proizvodnji (odeća i tekstil, prerada drveta) i turizmu (eko-turizam, seoski turizam i avanturistički turizam), kojima je potreban razvoj personalizovane strategije digitalne transformacije kako bi poboljšali svoje poslovanje.

Šta podrazumeva izrada personalizovane strategije digitalne transformacije?

Projekat će pružiti stručnu pomoć iskusnih konsultanata, koji će pomoći kompanijama da efikasno identifikuju i daju prioritet IT rešenjima koja bi potencijalno imala najveći povraćaj i uticala na poboljšanje njihovog rada.

Ova personalizovana strategija imaće za cilj da analizira trenutne poslovne porcese i identifikuje potrebe kompanije, probleme i izazove, na osnovu kojih će se razraditi i dati detaljne preporuke za primenu IT rešenja u cilju poboljštanja njihovog poslovanja.

Napomena: Kompanije koje  uspešno završe proces kreiranja strategije digitalne transformacije imaće priliku da se prijave za finansijsku podršku za kupovinu IT rešenja (do 50% tržišne cene a u maksimalnom iznosu od  3000 USD).

Ceo poziv možete pogledati na sledećem linku: Poziv-za-kompanije-korisnice-1

Prijavu možete preuzeti ovde: Expression-of-interest-template-Digitalization-path-project-Final-v2-1

2021-07-23T13:57:17+00:00