Održana treća međunarodna konferencija “Tehnologija i preduzetništvo”

Održana treća međunarodna konferencija “Tehnologija i preduzetništvo”

Treća međunarodna konferencija “Tehnologija i preduzetništvo” je održana 4.11.2014. u hotelu “Falkenštajner” u Beogradu u organizaciji klastera “ICT Net”.

Fotografije sa događaja možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici, dok na sledećem linku možete pronaći prezentacije naših govornika: ICT Net konferencija 2014.

Prisutnima su predstavljena neka od najvećih inostranih tržišta, kao i postojeći bilateralni sporazumi koji kompanijama mogu olakšati širenje poslovanja na međunarodnim tržištima.

Uspešne srpske IKT kompanije poput Sage, Mikroelektronike i Instituta Mihajlo Pupin su podelile svoja iskustva na međunarodnom planu i govorili o preduslovima za uspešan nastup na međunarodnoj sceni.

Predstavnici kompanija Zesium Mobile i Tehnicom Solutions su u delu koji se bavi tehnološkim temama govorili o razvoju mobilnih aplikacija, radu na iOS i Android platformama, dok su COFA Games i MadHead Games predstavili aktuelne trendove u gaming industriji.

“ICT Net” se ovom prilikom zahvaljuje svim učesnicima konferencije. Nadamo se da smo ispunili očekivanja prisutnih i da je program konferencije bio zanimljiv i koristan.

Aktivnosti klastera možete pratiti putem našeg zvaničnog sajta ili nalogā na društvenim mrežama (LinkedIn, Twitter, Facebook), kako bi ste bili blagovremeno informisani o novim dešavanjima.

2015-12-10T09:24:49+00:00