Nešto se agilno krčka u aprilu!

Nešto se agilno krčka u aprilu!

Bliži se 6. Agile Month – aprilska serija edukacija posvećenih Agilnom razvoju softvera. Na programu su, kao i do sada, sertifikacioni Scrum i Agile kursevi, kao i napredni treninzi za kontinuiranu edukaciju.

Nakon sertifikacionih kurseva, sertifikat izdaje Scrum Alliance, začetnik Scrum-a i krovna svetska organizacija. Ovog aprila svim zainteresovanima su dostupni sledeci kursevi:

Certfied Scrum Master kurs

Certified Scrum Master – Extended kurs

Certified Scrum Product Owner kurs

Certified Agile Leadership kurs

Kroz program Kontinuirane Agile edukacije, dva treninga održaće domaći Agile Coach i Certified Scrum Professional, Zoran Vujkov. To su:

Agile Requirements & User Stories trening

Agile Planning & Estimating trening

Novitet ove godine je trening Agile Retrospective Masterclass koji će držati Marc Löffler, ujedno i jedan od predavača 3. Agile Serbia konferencije.

Završnicu Agile Month-a predstavlja upravo 3. Agile Serbia konferencija. Renomirani svetski predavači držaće predavanja i voditi diskusije i radionice, 27.aprila u Madlenianumu, na teme Agile, liderstvo i razvoj softvera.

Ovogodišnji keynote predavač je Bob Hartman, poznatiji kao Agile Bob. Bob je bio član Upravnog Odbora Scrum Alliance za 2015. Trenirao je preko 10,000 ljudi i radio sa više od 100 kompanija širom sveta.

Pored edukativnog dela koji će se odvijati na EPIC (predavanja), DEV (diskusije) i EXE (radionice) scenama Madlenianuma, neformalni razgovori između učesnika i trenera će se odvijati u Coaching Corner-u. Takođe, Agile Serbia i Puzzle Software pripremaju neka iznenađenja, koja će konferenciju učiniti još interaktivnijom!

Rane prijave su u toku. Više informacija na scrum@puzzlesoftware.rs

 

2018-02-21T13:31:17+00:00 21. 02. 2018|