MikroElektronika prepoznata kao najbolji poslodavac u Srbiji

MikroElektronika prepoznata kao najbolji poslodavac u Srbiji

Na jučerašnjoj gala večeri Srpske asocijacije menadžera (SAM), MikroElektronika je dobila nagradu u kategoriji “Najbolji poslodavac Srbije u 2018.” koja je uručena gospodinu Nebojši Matiću, osnivaču i generalnom direktoru kompanije.

Odgovornost prema zaposlenima ova kompanija izražava pružajući izuzetne radne uslove, poslovne procese i snažni naglasak na kontinuiranom usavršavanju i osposobljavanju zaposlenih.

“Budući da se znanje i svet brzo menjaju, potrebno je jako brzo prilagođavanje. U MikroElektronici postoji izuzetno izražena kultura učenja, inovativnosti i kontinuiranog razvoja i upravo ovu nagradu vidim kao rezultat ovakvog, kontinuiranog usavršavanja”, izjavio je gospodin Nebojša Matić povodom uručenja nagrade.

MikroElektronika d.o.o. osnovana je 2001. godine u Beogradu kao proizvođač hardverskih i softverskih alata za razvojne embedded sisteme. Proizvodi i zaštićeni standardi MikroElektronike prepoznati su od strane globalnih, velikih kompanija kao što su NXP Semiconductors, Microchip Techology i Amazon Web Services.

Srpska Asocijacija Menadžera već sedam godina zaredom dodeljuje “Godišnju nagradu SAM-a” najboljim poslodavcima u Srbiji. Ova prestižna priznanja SAM dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke.

“Godišnja nagrada SAM-a” dodeljuje se glasanjem članova ove ugledne asocijacije, u cilju promovisanja izuzetnosti i podsticanja konkurentnosti, kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama poslovnog i društvenog života.

2018-12-14T15:52:16+00:00