Job shadowing program u ICT Net klasteru

Job shadowing program u ICT Net klasteru

Krajem prosle nedelje klaster je u saradnji sa udruženjem Connecting   organizovao Job shadowing program u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd u okviru kojeg je održana prezentacija na temu “Pozicija: Koordinator projekta”. Učesnici su  imali prilike da se upoznaju sa osnovnim elementima projekata, projektnog menadžmenta, kao i  da saznaju  više o  klasteru i njegovim aktivnostima.

Ispred NTP-a Marija Mirković je učesnicima programa predstavila  aktivnosti i programe  koje  park sprovodi. Ovi programi su namenjeni mladima i onima koji tek započinju rad na svojim idejama, bilo da se nalaze u fazi validacije svoje ideje  ili su im potrebna dodatna znanja kako bi svoju ideju razvili u uspešan biznis.

Svoja iskustva  ovom prilikom podelio  je i direktor i osnivač kompanije Voice Toys, Dragoljub Marković, koji je učesnicima predstavio razvojni put svoje kompanije, od početne ideje i skice, do gotovog fizičkog proizvoda.

 

Udruženje Connecting i Klaster su krajem 2021. godine ozvaničili  saradnju potpisivanjem memoranduma, u svrhu realizacije Job shadowing komponente nagrađivanog programa „Kad porastem biću…“. Memorandum je zaključen u cilju uspostavljanja međusobne saradnje, koja će se zasnivati na principima dobrih partnerskih odnosa i rukovodiće se interesima mladih osoba.

 

Connecting deluje na nacionalnom nivou pružanjem proverenih usluga karijernog savetovanja, organizovanjem letnjih kampova i treninga. Ovo udruzenje je jedna od retkih organizacija sa teritorije Južnog Banata koja poseduje Sertifikat akreditovane organizacije za primenu i unapređenje standarda kvaliteta omladinskog rada.

2022-03-08T13:45:14+00:00