INTELIGENTNI GRADOVI BUDUĆNOSTI / Od pametnog do inteligentnog

INTELIGENTNI GRADOVI BUDUĆNOSTI / Od pametnog do inteligentnog

Pozivamo Vas da se pridružite  on line panelu  i diskusiji sa vrhunskim stručnjacima i saznate vise o trendovima i tehnologijama koje će promeniti gradove kakve poznajemo.
Događaj će se održati 05.aprila i obuhvatiće dva dela. U prvom delu, koji će trajati od od 18h do 19h,  fokus stavljamo na govornike i panel diskusiju sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti pametnih gradova i novih tehnologija.

Istog dana, od 19:15 h, održaće se on line umrežavanje i matchmaking  organizovano u dve grupe  (sobe) sa temama Pridobijanje podrske gradjana i Tehnologija i infrastruktura. U okviru ovog dela dogadjaja imacete priliku da se sastanete, diskutujete i razmenite  saznanja, neuspehe, i iskustva  sa drugim kompanijama učesnicama i stručnjacima iz ove oblasti.

Detaljan pregled tema možete pogledati u nastavku.

Trajanje : 30 minuta

 

SOBA A
Govornik: Professor Jeff French, Global Thought Leader on Behavioural Influence and Social Marketing

 

Tema: Pridobijanje podrške građana

Pridružite se ovoj diskusiji da biste razgovarali o potrebi da gradovi usvoje pristup orijentacije na građane pri dizajniranju i pružanju programa i usluga , kao i izazovu razumevanja ljudi. Steknite novi pogled na ljude i  pristupe partnerstvu kako  biste razvili sveobuhvatne programe koje  će  gradjani podržavati.

 

SOBA B

Govornici:

Tom Katsioulas, Chair of GSA Trusted IoT Ecosystem Security (TIES), U.S.A.

Harry Kalliaras, Strategic Planning Expert, Advisor to the Mayor, City Of Trikala

Nikos Maroulis, Partner at Technopolis Group, Brussels

 

Tema: Tehnologija i infrastruktura

Pridružite se ovoj diskusiji da biste razgovarali o tehnološkim trendovima i saznanjima iz primene  inovativnih tehnologija u gradovima. Koristite ovu diskusiju da istražite izazove sa kojima se suočavate pri primeni i eksperimentisanju sa novim resenjima  u evropskim gradovima, kao  i da se informišete o novim tehnologijama koje će pomoći gradovima da se kreću kroz izazove budućnosti.

 

 

Za učešće na vebinaru možete se prijaviti putem sledećeg linka.

 

Program događaja možete pronaći ovde.

Projekat “Klasteri za grad budućnosti” promoviše stvaranje novih lanaca vrednosti u pametnim gradovima koji uključuju mobilnost, građevinu, životnu sredinu i nove tehnologije kako bi evropska MSP mogla da pristupe novim tržištima. Za kompanije koje posluju u ovim sektorima, kroz projekat su do sada identifikovane poslovne mogućnosti u SAD-u, Meksiku i Kolumbiji.

2022-03-25T12:46:39+00:00