GrowIT: FullStack konferencija očekuje nas ovog decembra u Novom Sadu!

GrowIT: FullStack konferencija očekuje nas ovog decembra u Novom Sadu!

Nakon 7 međunarodnih konferencija kroz koje je prošlo više od 3.000 ljudi, organizatori najavljuju GrowIT – FullStack konferenciju sa preko 30 predavača iz celog sveta i očekuju 1.000 programera i IT profesionalaca, 1. i 2. decembra u Master Centru Novosadskog sajma.

Primarna ideja o pokretanju jedne ovakve konferencije i u Novom Sadu je da okupi IT profesionalce, početnike, entuzijaste, preduzetnike, studente, ljude iz sveta biznisa, sve zainteresiranovane za tehnologije – na jedno mesto. Predavači će pokriti značajne i zanimljive teme vezane za programiranje: VR, Blockchain, Angular, React, .NET, Serverless, JS i sve aktuelno o razvoju softvera, novim tech rešenjima, agilnim metodama.

Predavanja i networking

U toku dva konferencijska dana imaćemo priliku da čujemo sve ono što je aktuelno u razvoju softvera ali i da saznamo zašto nastaju problemi u komunikaciji i radu između biznis ljudi i programera, kakva rešenja su donela najbolje prakse.

Kompletnu listu predavača možete pogledati na sajtu, ovom prilikom izdvajamo neke od njih:

→  Ahsan Ayaz iz Pakistana  sertifikovani Google Developer #Angular

→  Zbog jednog od predavača Apple je morao da izbaci hotfix pre nekoliko meseci kako bi popravili jedan od najvećih propusta na MacOS platformi.  Lemi Orhan Ergin

→  Iz velike Mozilla Fondacije dolazi Tanay Pant   koji će pričati o razvoju VR igrica

Svi detalji o predavanjima u sekciji „Talks
Promena počinje malim koracima

Dok dellimo znanje dok učimo mi se poboljšavamo, na taj način napredujemo kao zajednica i dostižemo zajedničke ideje i ciljeve. Međutim, u našem okruženju nalaze se pojedinci i zajednice koji se suočavaju sa problemima koje ne možemo ni zamisliti. Iz tog razloga 10% od ukupne prodaje ulaznica doniraćemo Zavodu za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju „Prof. Dr Cvetko Brajović“ iz Beograda.

Svi detalji i informacije mogu se dobiti putem sajta ili mejla: contact@growit.events

2018-10-17T17:35:21+00:00