Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Kurs sa trenerom Petri Heiramo; CSM sertifikat izdat od strane Scrum Alliance

01 – 02. April 2019., Beograd

Uloga Scrum Mastera u timu je da osigura da se procesi izvode u skladu sa Scrum principima i pravilima. Scrum Master pomaže razvojnom timu i uklanja prepreke koje su na putu ka njihovom uspehu, vodi sastanke i podržava praktikovanje Scrum-a.

Kako ćete učiti o Scrumu?

Sertifikacioni Scrum Master kurs se u prvom terminu održava u aprilu i tada će polaznike kursa sa Scrum Master ulogom upoznati Petri Heiramo. Heiramo je virtuoz kada su treninzi u pitanju, sa desetogodišnjim međunarodnim iskustvom u obukama, na različitim korporativnim nivoima. U potpunosti približava polaznicima Scrum u teoriji i u praksi, vrlo interaktivno i kroz dinamične radionice i simulacije.

Šta stiču polaznici kursa?

Svi polaznici kursa dobijaju zvaničan CSM sertifikat od Scrum Alliance (krovna globalna organizacija za Scrum framework). Pored toga, svi polaznici će naučiti dobre prakse i alate za efektivnu timsku komunikaciju. Počeće da unapređuju razvoj i isporuku proizvoda i znaće svesno da preuzmu inicijativu i pokrenu promene. Nakon kursa svi polaznici će znati da prepoznaju problem i da ga reše, i da na taj način pomognu svom timu. Takođe, prepoznaće prilike za unapređenje kvaliteta usluge i odnosa prema klijentima. Nakon odslušanog kursa polaznici će postati i članovi zajednice Agile Serbia & CEE Region.

 

Scrum je jedan od najšire zastupljenih i najjednostavnijih Agile framework-a u svetu. U početku Scrum je korišćen u razvoju softvera, dok danas veliki broj kompanija koristi Scrum i na kompleksnim projektima u raznim privrednim granama. Kao i svi Agile okviri kreiran je da u projektno planiranje, razvoj i implementaciju unese transparentnost i jasnoću. Postoje tri osnovne uloge u Scrum-u i to su Scrum Master, Product Owner i članovi razvojnog tima.

 

Detalji:

Datum: 01-02. april 2019.

Trajanje: 2 radna dana, 9-17h

Jezik tokom kursa: engleski

Sertifikacija: CSM sertifikat, Scrum Alliance

SEU poeni: 14 SEU poena, kategorija B

Sertifikovani Scrum trener: Petri Heiramo

Cena: Early-bird: 790€ + PDV do 11. marta­; Regularna cena: 890€ + PDV

Detalji o kursevima: http://www.agile-serbia.rs/course/certified-scrum-master/

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs