Loading Događaji

Nikada nije kasno za edukaciju, pa ni za najnoviju i predstojeću Agile Serbia Konferenciju: All-Stars Edition 2020 koja će se održati 7. i 8. decembra. Na ovaj način, Agile Serbia nastavlja sa širenjem dobre prakse i povezivanjem agile ljubitelja, istomišljenika i mentora na dva cela dana koja će okupiti samo najbolje iz agilne prakse.

Peti put zaredom, ali prvi put u online formatu, Agile Serbia organizuje ovaj virtuelni događaj sa značajnim imenom: “All-Stars“. Zbog svoje, već uveliko prepoznatljive tradicije, Agile Serbia Konferencija je postala najveći događaj o Agile pristupu i razvoju softvera u SEE regionu.

Za ovo posebno izdanje, glavne zvezde konferencije su Alistair Cockburn, jedan od potpisnika Agile Manifesta, sa više od 25 godina iskustva, koji će govoriti o najvećim prednostima njegove teorije koja je našla zavidnu primenu u praksi. Pored njega, Sander Hoogendoorn kao Agile, Kanban i Scrum ekspert će svim učesnicima preneti korisne smernice i trikove o širokom spektru tehničkih tema. Takođe, sledeća Agile zvezda, Jurgen Appelo, kao jedan od 10 najboljih Agile govornika će podeliti svoja razmišljanja o budućim trendovima u ovoj sferi. Naravno – neizostavan je i sjajni Angel Medinilla, koji će svojim specifinom nastupom i uvek zanimljivom prezentacijom preneti svoje utiske o Agile-u u vreme krize.

Obezbedite svoje mesto na Online Agile Serbia Konferenciji 2020. Broj karata je ograničen. Pružite sebi priliku da učite samo od najboljih. Budite agilni – prijavite se na vreme!

Detalji:

Datum: 7-8. decembar 2020.

Lokacija: MatchAbout (Google Play i App Store)

Trajanje: 2 radna dana, 10-18h

Zvaničan jezik konferencije: engleski

Cena: 95€ + PDV (cena karte koja uključuje predavanja i panel diskusije) i 120€ + PDV (uključuje predavanja, panel diskusije i radionicu)

Detalji na: http://www.agile-serbia.rs/conference/online-agile-serbia-conference-2020/

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs