30% popusta na SEETEST 2022 karte do kraja februara!

30% popusta na SEETEST 2022 karte do kraja februara!

Popust je deo Super Early Bird kampanje i ovo je kampanja sa najvećim popustom za SEETEST karte.

SEETEST, jedna od najvećih međunarodnih konferencija iz oblasti testiranja softvera u jugoistočnoj Evropi vraća se u Sofiju ove godine, u mesto odakle je sve počelo. Konferencija će se i ove godine održati u hibridnom formatu, 29. i 30. septembra 2022. godine, a do kraja februara imaćete priliku da kupite karte po neverovatnih 30% popusta.

Sa više od 10 godina istorije, SEETEST konferencija je već postala ime u jugoistočnoj Evropi, i kao takva, konferencija teži da popularizuje testiranje softvera u regionu, da stvori testing zajednicu i da toj zajednici doprinosi. SEETEST se tradicionalno održava u tri zemlje – Srbija, Bugarska i Rumunija, a domaćini se smenjuju svake godine. Obzirom na situaciju koja je uticala na održavanje događaja, s tim i konferencija uživo, SEETEST je i ove godine u hibridnom formatu kako bi omogućio učešće i onima koji žele da učestvuju uživo sa Full Conference Hybrid kartama, koje pritom daju mogućnost i pristupu konferenciji na online platformi, kao i onima koji žele da učestvuju online sa Full Conference Virtual kartom.

Bilo da je hibridna ili online konferencija, fokus je uvek na kvalitetu i raznovrsnosti tema predavanja. Ove godine održaće se četiri paralelne serije predavanja, a organizatori SEETB i Quality House ove godine očekuju više od 600 učesnika.

Prvog dana konferencije, 29. septembara, održaće se tutorijali velikih imena industrije, kao što je to bilo i prethodnih godina, a neka od tih imena su Olivier Denoo, Paul Gerrard, Erik van Veenendaal, Michael Pilaeten i mnogi drugi. Drugog dana, 30. septembra, moći ćete da prisustvujete keynote predavanjima nekih od tutorijal govornika, kao i velikom broju sesija govornika izabranih od strane SEETB programskog odbora.

28. septembra, dan pre same konferencije, kao i da sada održaće se celodnevni kursevi koji će dublje ući u aktuelne teme iz oblasti testiranja softvera. Karte za kurseve se prodaju nezavisno od konferencijskih karata, i vrlo brzo će biti u prodaji. Kako ne biste propustili mogućnost da prisustvujete kursevima, pratite sajt SEETEST-a, kao i društvene mreže.

Sponzori će imati priliku da predstave svoju kompaniju i da se upoznaju sa učesnicima u okviru izložbenog dela, kako uživo tako i online. I naravno, tradicionalna SEETEST žurka održaće se posle prvog dana konferencije – pravo mesto i vreme da se opustite i u neformalnoj atmosferi upoznate i razmenite iskustva kako sa drugim učesnicima, tako i sa govornicima i sponzorima.

Full Conference Hybrid i Full Conference Virtual karte su trenutno na popustu od 30% do kraja Februara, i ovo je kampanja sa najvećim popustom na ovogodišnje karte. Ne propustite jedan od najvećih događaja iz oblasti testiranja softvera u jugoistočnoj Evropi.

Prijave se vrše na sledećem linku: https://bit.ly/3qU4fAR

2022-02-11T12:33:15+00:00